forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista

Suosittu ForestKIT-käyttäjäpäivä keräsi kiitosta

14.3.2024 Jyväskylässä Hotelli Verson tiloissa järjestetty ForestKIT-käyttäjäpäivä kokosi yhteen laajan joukon ForestKIT-asiakkaita perehtymään ForestKITin ja metsäalan ajankohtaisiin aiheisiin, verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia. 

Polkaisimme käyttäjäpäivän käyntiin tutustumalla ForestKITin Työmaat-moduuliin, laskentaominaisuuksiin sekä muihin järjestelmän uusiin ominaisuuksiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Asiakkaat pääsivät myös kertomaan mielipiteensä järjestelmäkehityksen suunnasta ja toiveensa tarpeellisimmista uusista ominaisuuksista. Tätä arvokasta palautetta hyödynnämme ForestKITin jatkokehityksessä. Voit tutustua ForestKITin monipuolisiin ominaisuuksiin tästä.

Aamuohjelma jatkui perehtymällä ForestKITin upouusiin Planner- ja Treemaps-moduuleihin AFRYn Jussi Rasinmäen esittelemänä. Planner sisältää kattavat toiminnot strategiseen ja taktiseen metsäsuunnitteluun. TreeMapsin avulla pystytään tuottamaan tarkkaa kaukokartoitettua metsävaratietoa. Voit tutustua Planneriin ja TreeMapsiin tarkemmin AFRYn verkkosivuilla.

Iltapäivällä kuulimme KOKO Forestin tarjoamasta, kaukokartoitusanalyysiin perustuvasta työkalusta metsätuhojen tunnistamiseen. Työkalu on saatavilla myös osana ForestKIT-metsätietojärjestelmää. Arveluttaako metsiesi tuhotilanne? Ota yhteyttä ForestKITin käytön tukeen, niin kartoitetaan tilanteenne yhdessä.

Oletko kiinnostunut käyttäjäpäivässä paljon keskustelua herättäneestä ekologisesta kompensaatiosta ja muista luontopositiivisista metsänomistajille? Ota yhteyttä Tapion asiakkuusjohtaja Eero Mikkolaan, niin kerromme aiheesta lisää. Myös Tapion ajankohtaiswebinaarissa 7.3.2024 keskusteltiin EU:n ennallistamisasetuksen esiin nostamista ajatuksista ja pohdittiin asetuksen vaikutuksia Suomelle. Katso webinaarin tallenne tästä.

Päivän ohjelman päätyttyä käyttäjäpäivä jatkui mukavissa tunnelmissa verkostoitumisen ja yhteisen illallisen merkeissä.

Asiakkaiden palautteita ForestKIT-käyttäjäpäivästä 2024

Ihmisiä illallistamassa Hotelli Verson tiloissa Jyväskylässä ForestKIT-käyttäjäpäivässä

”Loistavia esityksiä ja hyvää verkostoitumista!”

”Hyviä luentoja ajankohtaisista asioista. Mukava ilmapiiri, jossa oli turvallista ja voimaannuttavaa jutella ja vaihtaa kuulumisia yhteisistä asioista. Mahtava ruoka ja puitteet.”

”Oikein onnistunut tilaisuus. Hyvä esittely ForestKITin tilanteesta ja erittäin ajankohtaiset ja hyvät muut alustukset.”

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille. Seuraava ForestKIT-käyttäjäpäivä järjestetään alkuvuodesta 2025. Tervetuloa mukaan!

 

Kiinnostuitko ForestKITistä? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soita meille käytön tukeen +358 50 434 9540, niin järjestämme esittelyn ja testikäyttömahdollisuuden!