forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista

ForestKITin ilmakuvavalikoimaan täydennyksiä

ForestKITin ilmakuvavalikoima on täydentynyt Maanmittauslaitoksen tarjoamilla metsäsävyihin säädetyillä ortokuvilla. Kuvia luetaan suoraan Maanmittauslaitoksen rajapinnasta, joten kuvat päivittyvät ilman viiveitä ForestKITiin Maanmittauslaitoksen päivitysten rytmissä.

Uudet ilmakuvat tuovat toivotun lisän jo ennestään kattavaan taustakarttojen valikoimaan. Nämä ilmakuvat yhdessä jo aiemmin tarjolla olleiden kuvatuotteiden ja latvuston pintamallien kanssa muodostavat kattavan aineiston suunnittelun tueksi. Kullakin kuvatuotteella on omat etunsa, joten niitä kannattaa hyödyntää monipuolisesti.

Metsäsävyjen avulla lehtipuut korostuvat selkeämmin. Tämä helpottaa kuviointia ja sen tarkennusta, sekä tukee metsäsuunnittelua maastotöissä parantamalla kykyä havaita eri puulajien vaihtelua metsiköissä.

Kuvakaappaus ForestKIT-käyttöliittymästä, jossa näkyy metsäsävyt-ilmakuva valittuna

Kuvakaappaus ForestKIT-käyttöliittymästä. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana.

Kiinnostuitko ForestKITistä? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soita meille käytön tukeen +358 50 434 9540, niin järjestämme esittelyn ja testikäyttömahdollisuuden!