forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista

ForestKIT on ottanut merkittäviä kehitysaskeleita 2023 — Kokeile maksutta loppuvuoden ajan

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme tarkalla korvalla ja tuoneet kuluneen vuoden aikana ForestKIT-metsätietojärjestelmään merkittäviä uusia toiminnallisuuksia ja käytettävyysparannuksia. 

Tarjoamme nyt uusille asiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ForestKITiin veloituksetta loppuvuoden 2023 ajan. Tutustu, mitä ForestKIT-kehitystiimi on saanut aikaiseksi. Varaa testikäyttötunnukset ja ForestKIT-esittely laittamalla meille viestiä yhteydenottolomakkeella.

ForestKIT Planner tuo metsien hoidon optimoinnin osaksi ForestKIT-järjestelmäkokonaisuutta

ForestKIT Planner on mullistava ratkaisu metsäomaisuuden hoidon optimointiin ja skenaariosuunnitteluun lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Plannerin avulla suunnittelet kestävää, kannattavaa ja tulevaisuutta ennakoivaa metsätaloutta. Mikä parasta, Planner on saumattomasti osa ForestKIT-metsätietojärjestelmää, tuoden strategisen ja taktisen metsäsuunnittelun osaksi arkipäivää.

Tutustu ForestKIT Planneriin AFRYn verkkosivuilla tai alla olevalta videolta.

Kuvien lisääminen paikkatietomerkinnöille tuo lisäarvoa metsäsuunnitteluun

Kuvien lisääminen on ForestKITin kätevä uusi ominaisuus metsäsuunnitteluun. Voit palata tarkastelemaan eri kohteista otettuja kuvia maastotyön jälkeen ja välittää kuvien kautta tietoa myös muille.

ForestKIT mahdollistaa paikkaan sidottujen kuvien lisäämisen. Voit tallentaa kuvia joko suoraan maastossa tai myöhemmin sinulle sopivana hetkenä. Usein kuvien avulla tieto välittyy tekstiä paremmin. Kuvat esimerkiksi säästöpuuryhmistä, metsälakikohteista tai työmaalla huomioitavista metsikön ominaispiirteistä parantavat tiedonvälitystä ja tallentavat näkymää metsän tilasta tulevaisuuteen.

ForestKIT-metsätietojärjestelmä mobiilikäytössä, kuvakaappaus järjestelmästä

Kuvien lisääminen ja tarkastelu maastossa tapahtuu sujuvasti optimoidun käyttöliittymän kautta. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.

Kuvakaappaus ForestKIT-metsätietojärjestelmän käyttöliittymästä

Voit tarkastella maastossa otettuja kuvia ForestKITin käyttöliittymässä näppärästi muiden tietojen ohella. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.

 

Kiinnostuitko ForestKITistä? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soita meille käytön tukeen +358 50 434 9540, niin järjestämme esittelyn ja testikäyttömahdollisuuden!