forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista
forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista

ForestKITin uusi kuviolista julkaistu

ForestKITin uusi kuviolista kehitettiin yhdessä ForestKIT-asiakkaiden kanssa. Huhtikuussa 2023 julkaistu kuviolista tehostaa työskentelyä maastossa ja työpöytäkäytössä. 

ForestKITin uusi kuviolista jatkaa parempaan käytettävyyteen ja käyttökokemukseen tähtääviä tuotantojulkaisuja. Samassa yhteydessä ForestKITin suorituskykyä on optimoitu ja parannettu merkittävästi.

Kuviolistaan voi lisätä hakuehtojen mukaiset tai koko metsäomaisuuteen kuuluvat kuviot taulukkomuotoon. Listan näkymä on muokattavissa käyttötarpeiden mukaan: voit näyttää tai piilottaa sarakkeita, vaihtaa sarakkeiden järjestystä ja järjestää rivejä eri sarakkeiden tietojen mukaan. Kuviolistan yläosa näyttää yhteenvedon kuviolistan kuvioista.

Niin maasto- kuin työpöytäkäyttöön optimoitu kuviolista auttaa hahmottamaan suuret metsäkokonaisuudet paremmin.

Uusi kuviolista on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ForestKIT-käyttäjien kanssa. Käyttäjälähtöisen kehitysprosessin aikana halukkailta ForestKIT-käyttäjiltä saatiin täsmätietoa kehityksessä olevan kuviolistan toimivuudesta sekä puutteista ja kehitystarpeista. Palautetta on hyödynnetty suoraan kehityksessä.

Tutustu kuviolistaan alla olevien työpöytänäkymän ja mobiilinäkymän esimerkkikuvien avulla. Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempina.

Kuvakaappaus ForestKIT-työpöytänäkymästä

ForestKITin uusi kuviolista työpöytänäkymässä. Käyttäjä pystyy säätämään kuviolistan ja kartan kokoa, valitsemaan näytettäviä sarakkeita sekä sorttaamaan hakutulosta. Hakutuloksen yhteenveto näkyy kätevästi yläreunassa. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.

 

Kuvakaappaus ForestKIT-mobiilinäkymästä

ForestKITin uusi kuviolista on optimoitu mobiilikäyttöön. Samat toiminnot ovat käytettävissä sekä maastossa että työpöytäkäytössä. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.

ForestKITin kehityksessä on tällä hetkellä meneillään työmaamoduulin uudistaminen ja omien kuvien lisääminen sijaintiin perustuen.

Kiinnostuitko ForestKITistä? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soita meille käytön tukeen +358 50 434 9540, niin järjestämme esittelyn ja testikäyttömahdollisuuden!