forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista
forestkit_etusivu_slider_1920_917_1
Ajankohtaista

ForestKIT – markkinoiden paras ja nopeimmin kehittyvä metsätietojärjestelmä

Tervehdys Tapiosta!

Uuden ForestKIT-metsätietojärjestelmän rakennusvaihe on edennyt hyvin ja järjestelmässä on nyt kaikki tärkeimmät perustoiminnallisuudet saatavana.

Työnhallinnan suhteen työtä on jatkettu ja se valmistuu loppukesästä. ForestKITistä on hyvää vauhtia tulossa markkinoiden paras ja monipuolisin metsätietojärjestelmä. Järjestelmän viimeisin päivitys toteutettiin tänään keskiviikkona ja se sisälsi merkittäviä parannuksia esimerkiksi Etapio-metsänomistajasovellukseen.

Lisäämme palveluumme uusia ominaisuuksia koko loppuvuoden ajan. Tapio Karttakeskuksen maailmanluokan paikkatieto-osaamista tullaan käyttämään hyödyksi uusissa paikkatietoaineistoissa. Simosol panostaa loppuvuoden aikana voimakkaasti muun muassa järjestelmän laskentatoiminnallisuuksiin.

Toivomme teiltä edelleen palautetta ja kehitysehdotuksia, jotta pystymme muokkaamaan ForestKITistä juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Palvelemme koko kesän ajan ja esittelemme mielellämme ratkaisuamme.

ForestKIT-käyttäjäpäivät tullaan järjestämään syksyllä, mikäli koronatilanne sen sallii. Lähetämme siitä elokuussa tarkempaa tietoa.

ForestKIT- ja Etapio-palveluiden toisen toteuttajaorganisaation, Simosol Oy:n, omistuksessa on tapahtunut muutoksia kesäkuussa. Uuden omistajan Afry Oy:n myötä saamme myös lisävoimia palvelujemme kehittämiseen.

Tiimimme jäsen Anssi Aalto on siirtymässä urallaan uusiin haasteisiin kesän aikana:
”Haluan kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. Olen päässyt tutustumaan mahtaviin ihmisiin ja rautaisiin ammattilaisiin ja oppinut siinä ohessa itse valtavasti. On ollut hienoa rakentaa metsäalalla laajasti käytössä olevia työkaluja Tapiossa. Näen Etapio ja ForestKIT -tuoteperheen tulevaisuuden valoisana ja toivon menestystä upealle tiimille sekä asiakkaille omassa liiketoiminnassaan.”

Tapion metsätietotiimiä laajennetaan kesän aikana uusilla huippuammattilaisilla. Palvelemme koko kesän normaalisti!

Toivotamme kaunista kesää kaikille uutiskirjeen lukijoille!

Terveisin, ForestKIT-tiimi
050 434 9540 / forestkitsupport@tapio.fi